Formidlingssalg

Vi selger bilen din for deg

Har du en bil du ønsker at vi skal selge for deg?

Vi hjelper deg å selge bilen din. I noen tilfeller kan vi også være interessert i å kjøpe bilen direkte fra deg, dersom det er riktig bil til riktig pris.

Fordeler med formidlingssalg:

 • bedre priser
 • vi når ut til flere potensielle kunder
 • vi er behjelpelig med innbyttebiler, formidling av banktjenester og forsikringstjenester 
 • vi selger ofte biler raskere og til bedre priser enn hva en privatperson gjør

Formidlingssalg

Vi håndterer alt ved salget, det innebærer tilstandsrapport, fotografering, lage annonse, besvare forespørsler, bud, visning, kontrakt og papirarbeid, omregistrering og kundeoppfølging. Vi besvarer alle henvendelser, og er fleksibel på avtaler også på kveldstid og i helgene.

En sjekkliste det er smart å gå gjennom før bilen leveres til forhandler:

 1. Ta med alle nøkler
 2. Tøm bilen for eiendeler du ønsker å beholde
 3. Ta med vognkort del 2
 4. Ta med vinterdekk/sommerdekk 
 5. Ta med reservedeler og verkstedshåndbøker

Ofte stilte spørsmål

 • Står bilen trygt?
  Ja, hos oss står bilen din trygt. Vi har overvåkningskameraer på plassen hele døgnet. Nøkler og verdipapirer er til enhver tid låst i safe.
 • Trenger jeg å beholde forsikringen på bilen? Ja. Selv om vi har forsikring, krever vi at bilen som skal selges er forsikret av deg som eier av bilen – også i perioden den står hos oss.  
 • Er det tidsfrist for salg?
  I utgangspunktet ikke. Noen biler selges fort, mens andre biler tar det lenger tid å få solgt. Vi vil vurdere flere faktorer opp mot hverandre før det evt. blir vurdert å gjøre noen justeringer. Dette kan innebære pris på bilen, og annonseringskostnader. Har det kommet respons fra potensielle kjøpere, så kan også dette være gode indikatorer å ta med seg i en evt. vurdering.
 • Fortsatt lån på bilen?Er salgssummen tilstrekkelig til å innfri lånet i sin helhet er ikke dette et problem. Dersom salgssummen er lavere enn lånet, må du innfri lånet eller betale beløpet som gjør at du går i 0 eller pluss ved salget.